İmparatorun kızından yine olay paylaşım!

Son dönemde babası Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile yaşadığı sorunlar ve THY uçuşunda yaşadığı kavga ile gündemden düşmeyen Dilan Çıtak, ağabeyi Ahmet Tatlıses ile bir araya geldi. Ünlü şarkıcı, bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ahmet Tatlıses, nisan ayında babası İbrahim Tatlıses ile mahkemelik olmuştu, ancak birkaç ay önce barıştı.

İmparatorun kızından yine olay paylaşım!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı sorunların ardından ağabeyi Ahmet Tatlıses ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabından paylaştığı anlarla gündeme gelen Çıtak, son dönemde yaşadığı tartışmalı olayların ardından aile bağlarını güçlendirmeye çalışıyor.

İmparator lakaplı Şanlıurfa ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak ile birlikteliğinden dünyaya gelen Dilan Çıtak, kısa bir süre önce babasından psikolojik şiddet ve mobbing gördüğünü açıklamıştı. 

Baba-kız arasındaki gerilim giderek tırmanırken, Tatlıses'in "Soyadımı kullanmasın" sözleri üzerine Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından "Tatlıses" soyadını kaldırmıştı. 

Şu anda babasıyla görüşmeyen Çıtak, ağabeyi Ahmet Tatlıses ile bir araya gelerek destek buldu. Dilan Çıtak, ağabeyinin restoranında yemek yerken, Ahmet Tatlıses ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. 

BUZLAR ERİMİŞTİ 

Ahmet Tatlıses, nisan ayında babası İbrahim Tatlıses ile mahkemelik olmuştu, ancak birkaç ay önce barıştı. Riskli kalp ameliyatı öncesi babasının konserine katılan Ahmet Tatlıses, ünlü sanatçıyı hastanedeyken de yalnız bırakmamıştı.

Öte yandan Dilan Çıtak, 17 Eylül'de THY'nin Bodrum-İstanbul seferi sırasında kedisini taşıma çantasına koymayı reddedip kabin memuruyla tartışmış; ardından pistte polisin üstüne yürüyerek "Seni yerler koçum" demişti. Bu olay, Dilan Çıtak’ın son zamanlarda yaşadığı tartışmalı anların arasına

 

İmparatorun kızından yine olay paylaşım!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.